Rochii de mireasa Timisoara princess

Rochii de mireasa Timisoara princess – citește-ne pentru a-ți transforma visul în realitate. Citește articolul pentru a găsi cea mai potrivită rochie de mireasă care să se potrivească perfect siluetei tale.

Ziua nunții este o zi specială și unică. Alegerea modelului de rochie de mireasa va aduce fiecărei femei un mix de emoții și experiențe, pline de bucurie și satisfacție sufletească. Modelele de rochii de mireasa Timisoara princess propuse te vor surprinde în cel mai plăcut mod prin variațiunile de croiuri și materiale. Amestecul elementelor clasice îmbinate armonios cu îndrăznețe accente moderne vor oferi fiecărui model originalitate, eleganță și rafinament.

Fetele visează să ajungă prințese, să îmbrace rochii ieșite din comun și să trăiască alături de iubiții lor pana la adânci bătrâneți. Unele chiar ajung printese după o nuntă în povești.

FB IMG 1584300678417
Kortney by Milla Nova

FB IMG 1584300675750

FB IMG 1584300680917

Kate Middelton în rochie de mireasa princess

Ultima mare nuntă, cea mai urmărită din istoria recentă, a fost cea a lui Kate Middleton, soția prințului William, fiul lui Charles și al Dianei. Kate a devenit ducesă de Cambridge. Ea a primit de la William un inel cu safire și diamante pe care tatăl lui, Charles, l-a dăruit mamei lui, Diana.

Screenshot o0fmm45wnmshzy4obk6r9g8qtcoczxwls5yz0ie1a8

kate rochie sondaj

Ce motive ai avea să alegi rochii de mireasa Timisoara princess?

Fiecare viitoare mireasă vrea ca modelul de rochie atent ales să-i evidențieze cât mai bine formele feminine ale corpului. Își dorește la fel de mult să îi ascundă micile imperfecțiuni. Își dorește să îi reprezinte personalitatea și să o facă să radieze de fericire.

Primul motiv pentru care o rochie de mireasă printesă este o alegere inspirată este dat fix de unicitatea modelului. Corsetul frumos strâns pe corp, alături de fusta de dimensiuni impresionante ce înconjoară într-un mod regal corpul, sunt plusuri pe care nici un alt tip de rochii de mireasă nu le va avea.

Ziua nunții este momentul în care toate privirile trebuie să țintească asupra ta. Altfel spus, este momentul în care poți fi prințesă, așa cum îți doreai când erai doar o copilă. O rochie stil printesa îți va garanta o apariție exclusivistă, de neuitat. Acest model te va face să te simți elegantă și puternică în același timp.

Un alt motiv pentru care rochiile de mireasă prințesă sunt atât de îndrăgite este oferit de confort. Datorită structurii lejere în partea de jos, vei avea mai multă libertate de mișcare. Vei putea dansa toată noaptea alături de soț și invitați.

Dacă te gândești că o fustă prea mare poate fi grea și te va împiedica să te simți în largul tău, nu uita că materialul are un rol important în această privință. Ales cu grijă, materialul va garanta confortul și un look superb.

Tayana b
Tayana by Milla Nova

FB IMG 1584295731551

FB IMG 1584295737314

Rochiile de mireasa tip princess avantajează orice tip de siluetă

Alegerea unei rochii de mireasă tip prințesă poate părea nepotrivită pentru femeile mici de statură sau pentru cele mai plinuțe. Chiar dacă acest tip de rochii sunt recomandate persoanelor înalte, ele se găsesc în modele diverse, care avantajează orice tip de siluetă. Este important ca atunci când faci o selecție să acorzi însă atenție croiului și materialelor.

Dacă ești mică de înălțime, probează mai multe modele cu linii verticale.

Dacă ești destul de înaltă, modelele cu volănașe sau clinuri orizontale vor oferi echilibrul dorit.

FB IMG 1584298083842
Penelopa by Milla Nova

FB IMG 1584298078454

FB IMG 1584298089372

În cazul în care ai câteva kilograme în plus nu înseamnă că trebuie să renunți la acest tip de rochie. Îndreaptă-ți atenția către rochii de mireasă prințesă cu partea de jos, să nu fie foarte voluminoasă și corset cu detalii fine. Acest lucru vine să evidențieze frumos decolteul tip bărcuță, rotund.

 

 

Rochiile de mireasă stil printesa sunt create din materiale care să asigure confortul. De obicei, sunt o combinație elegantă și senzuală de tul fin cu dantelă sau broderie. Însă există și modele fabricate din alte țesături, de exemplu organza – un material subțire și fragil, de o delicatețe aparte.

Lasă un comentariu