Rochii de mireasa sirena

Rochii de mireasa sirena au devenit foarte populare în ultimii ani. Acestea au un aspect foarte sexy care scoate în evidență liniile corpului feminin. Din acest motiv, ca să porți o rochie de mireasa sirena trebuie să fii încrezătoare în tine. Contează mult să te simți confortabil în pielea ta și evident să iți asumi dramatismul rochiei. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale nunții tale de vis.

Rochie de mireasa sirena asimetrică
Rochie de mireasa sirena asimetrică

Ce siluete poartă rochii de mireasa sirena 

Rochii de mireasa sirena le avantajează pe miresele cu siluetă de podium, picioare lungi şi talie de viespe, dând iluzia de şolduri bine definite. Pentru că este o rochie care urmează fiecare linie a corpului, este de preferat să fie evitată în cazul unor şolduri generoase.

Pentru silueta clepsidra o rochie de mireasă model sirenă te avantajează, deoarece atrage atenţia asupra bustului şi şoldurilor. Va face talia să pară şi mai subţire. Acelaşi model este potrivit pentru femeile care nu au forme foarte evidenţiate.

Miresele scunde ar putea adopta stilul imperial sau cel de sirenă pentru a arăta mai înalte. Va trebui să apelezi la niște platforme de 10-12 cm pentru a crea acea iluzie optimă de înălțime.

Rochii de mireasa sirena-modele pe alese
Rochii de mireasa sirena-modele pe alese
Rochii de mireasa sirena din satin
Rochii de mireasa sirena din satin și mătase

Confort și prețul rochiei

În ceea ce priveşte gradul de confort, rochia stil sirenă nu permite o mişcare foarte liberă a picioarelor. Exersează puţin înainte de marele eveniment, pentru că, într-o astfel de ţinută, paşii tăi trebuie să fie mărunţi şi în acelaşi timp eleganţi. Poți apela la niște pantofi sau sandale cu tocuri ceva mai înalte decât ai purta în mod obișnuit. Fii foarte atentă la faptul că există o foarte mare posibilitate să nu te simți comodă cu o astfel de încălțăminte.

Prețurile pot varia, acest model este pentru absolut toate buzunarele. Rochii de mireasă ieftine veți putea găsi pe site-urile magazinelor online și chiar și în cele fizice. Puteti vizita și târgurile de profil, acolo veți avea o vedere de ansamblu asupra a tot ceea ce reprezintă o nuntă și ce este necesar pentru nuntă.

Rochii de mireasa sirenă înfoiate
Rochii de mireasa sirenă înfoiate

Trena detașabilă

Știm că ești o fashionistă și îți place să fii informată. E important să fii la curent cu ultimele tendințe. Sunt multe idei pentru rochii de mireasă 2020. Cele mai frumoase idei fac referire și la rochii de mireasă sirena cu trenă. Trebuie să țineți cont că o trenă lungă, pe lângă faptul că vă oferă o eleganță aparte, are și un mic dezavantaj, și anume acela că necesită o mai multă grijă în momentul în care vă mișcați, însă cu siguranță merită. O trenă scurtă este mai ușor de purtat decât una lungă, așa că puteți lua în calcul și acest aspect în cazul în care, pentru voi, primează confortul.
Deseori miresele se confruntă cu problema trenei rochiei de mireasă. Majoritatea mireselor se plâng că este grea și e le este greu să se miște în ea. Cu toate acestea, își doresc trenă pentru poze sau pentru intrarea în biserică. Designerii au inventat așadar, trena detașabilă care îndeplinește toate dorințele mireselor.

Rochie de mireasă sirenă cu trenă detașabilă
Rochie de mireasa sirena cu trenă detașabilă
Rochie de mireasă ivory sirenă cu trenă detașabilă
Rochie de mireasă ivory sirenă cu trenă detașabilă

Rochii de mireasa sirena (stil trompetă)

Unele din rochii au fuste ce lin cresc în amplitudine și ne amintesc de o trompetă, fapt pentru care multe persoane numesc aceste rochii de mireasa stil trompeta. Aceste rochii sunt ușor de purtat și pot fi croite din diverse materiale: tul, dantela, satin, tafta sau organza etc. Acesta este un model foarte popular, care evidențiază formele corpului și care se desface până în jos, asemeni unei fuste pufoase.

Rochie de mireasa sirena stil trompetă
Rochie de mireasa sirena stil trompetă

Rochii de mireasă cu corsaj închis

În funcție de siluetă, de tematică sau sezon trebuie să alegi dacă rochia ta va fi cu bretele (subțiri, late) sau fără, cu mâneci scurte care imbracă numai rotula umerilor sau cu mânecă lungă.

Pentru miresele, care preferă eleganță și laconism, designerii recomandă ținute de mireasă cu corsaj închis. Astfel de modele, în dependență de sezon, pot avea mâneci lungi. Drept decor pentru rochie poate servi o centură nu prea mare cu fundă sau o floare frumoasă.

16 Rochii de mireasa la moda 2015
Rochie de mireasă sirenă cu corsaj închis

 

 

Rochii de ocazie tip sirenă

Pentru a nu avea emoții în ziua nunții tale mult visate că nu te vei putea descurca cu rochia pe care ați ales-o din pricina acestui motiv, ar fi indicat să exersați să mergeți cu o astfel de rochie înainte de marele eveniment. În acest fel o să căpătați eleganță, asta în cazul în care simtiti ca nu sunteți stăpâne pe situație.

Rochia tip sirena face parte din acea categorie de rochii foarte formale. Ea poate fi purtată la o nunta în calitate de mireasă, de nașă sau ca domnișoară de onoare. Evident, în ultimele două cazuri nu vei alege o rochie în nuanțe de alb! O mai poți purta chiar la bal sau la spectacol de operă. Rochia tip sirena este o rochie pe care trebuie să o porți măcar odată în viață. În încercarea de a obține o imagine elegantă, senzuală și feminină, rochia tip sirenă este cea mai buna alegere.

Rochie roșie tip sirenă
Rochie roșie tip sirenă
Rochie verde tip sirenă
Rochie verde tip sirenă

Lasă un comentariu