Rochii de mireasa simple Timisoara si minimalismul

Rochii de mireasa simple Timisoara, elegante și de calitate cu mâneci, frumoase, drepte, drepte, din dantela, albe sau bej.

Tot mai mult apare trendul minimalist. Multe mirese preferă stilul de rochii de mireasa simple Timisoara, rafinate, fără broderii și fără decorațiuni exagerate.

Rochie de mireasa 2019 Vita by Milla Nova imaginea 2
Rochie de mireasa Vita by Milla Nova, imaginea 1
Rochie de mireasa 2019 Vita by Milla Nova imaginea 3
Rochie de mireasa Vita by Milla Nova, imaginea 2

Rochii de mireasa simple Timisoara aproape de minimalism

Minimalismul este exprimat prin forme simple și voluminoase, lipsite de detalii.
Se va evita combinația de mai mult de trei culori, urmând o singură linie cu figuri inclusiv la buchetul de flori.

Stilul minimalist se ghidează după principiul “Less is more” care presupune simplitate. In cazul nuntilor, inseamna minimizarea ornamentelor, organizare si unitate.

Rochie de mireasa Milla Nova Solia imaginea 3
Rochie de mireasa Milla Nova Solia, imaginea 1
Rochie de mireasa Milla Nova Solia imaginea 2
Rochie de mireasa Milla Nova Solia, imaginea 2

Rochiile simple se potrivesc oricărui tip de siluetă

Datorită liniei minimaliste și a materialelor fluide, rochiile de mireasă simple sunt alegerea perfectă pentru silueta oricărei femei. Fie că alegi o rochie de mireasă din dantelă, tul, organza, satin sau crep, aceasta va fi ușor de purtat și își va păstra linia delicată întreaga noapte.

Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Eugenia
Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Eugenia
Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Eugenia, imagine 2
Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Eugenia, imagine 2

Modele de rochii de mireasa simple Timisoara

Dacă vrei să faci parte dintr-un basm alege rochia de mireasa in stil printesa. Fusta voluminoasa va echilibra partea de sus a corpului, iar corsetul vă va subția talia.

Rochie de mireasa Gabrielle
Rochie de mireasa Gabrielle

Dacă mireasa are o mărime ceva mai mare decât standardul modei, să nu uite că există modele speciale concepute pentru formele rubensiene apetisante. Simplitatea le va fi complice!

Stilul Empire este un model de rochie de mireasa stil grecesc, feminină, rezervată, subliniază forme și ascunde defecte sau lipsuri.

Rochie cu un minim de decor: simplitate elegantă

Rochiile de mireasa minimaliste arată incredibil de atractiv. La crearea lor designerii se bazează pe frumusețea țesăturilor și originalitatea stilului. Se va finisa puțin, linii simple, curate. Asta e tot ceea ce este necesar pentru a crea o imagine ideală.

Rochie de mireasa Letizia
Rochie de mireasa Letizia

Lungimea rochiei poate fi oricare, de la modelele regale cu un trenă foarte lungă și chiar rochii mini-incendiare, rochii de mireasă scurte, dar simple.

Dacă doriți să utilizați și rochia de mireasa și după nuntă, puteți alege un model cu culori pastelate. Deși acest lucru este greu de acceptat în țara noastră.

Accesorii pentru rochii de mireasa simple Timisoara

Accesoriile pe care vi le alegeți pot să fie cât mai puțin impunătoare și sofisticate. Mici diamante sau perle pentru cercei și un lanț cu pandantiv mic de diamante vor fi alegerile potrivite.

Machiajul cât mai simplu, discret, natural, fresh și luminos sunt cheia unui aspect potrivit stilului simplu.

Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Gladys
Rochii de mireasa simple Timisoara, rochia Gladys

Locație, culori, decor, tort

Locația potrivită în acest caz va fi una simplă, elegantă și nu foarte mare, ci îndeajuns pentru a încape toți invitații. Trebuie avute în vedere spațiile moderne care au un aspect îngrijit și simplu.

Culorile care se potrivesc stilului minimalist sunt cele care nu ies în evidență. De preferat sunt culorile, pale, calme. Nuanțe uzuale sunt crem, verde olive, bleu și alb. După acest aspect trebuie să te ghidezi atunci când alegi flori, invitații, rochii pentru domnișoarele de onoare etc.

Decorul poate fi pus în evidență cu ajutorul unor vaze cu flori pe mesele invitaților. Ornamentele florale se pot realiza din cel mult două tipuri de flori. Potrivite sunt cele cu tulpina înaltă, dreaptă, fără frunze, precum orhideea, calele, crinii, lalelele sau orice alte flori tropicale cu aceste dimensiuni sau proporții.

Tree House Lagoon 10 of 23
Decor simplu de nunta

De la aceeași idee se face și alegerea buchetului de flori mireasă.

În cazul în care alegeți un tort înalt, acesta trebuie să fie cat mai simplu, fără ornamente sau alte aplicații. Ideal ar fi să fie alb sau din maxim două culori potrivite cu celelalte elemente ale nunții.

tort de nunta alb
tort de nunta alb
tort de nunta cu nuferi argintii
tort de nunta cu nuferi argintii

Lasă un comentariu