Rochii de mireasa printesa

Rochii de mireasa printesa este alegerea multor femei pentru că, în viziunea oricărei copile, acest model de rochie este cel perfect, motiv pentru care miresele aleg acest tip de rochie, pentru a-și îndeplini visul din copilărie.
Orice femeie vrea să arate minunat în ziua nunții. Vrea să fie cea mai frumoasă, vrea să fie invidiată și adorată.
Unele femei vor să se simtă chiar regine în ziua nunții în timp ce altele vor să fie adevărate prințese ce trăiesc un frumos basm. Acele femei vor alege mereu rochii de mireasa printesa.
Tot mai multe femei aleg astfel de rochii pentru marea zi și toți marii creatori le au in colecțiile lor.
Află care sunt cele mai importante informații despre rochii de mireasă tip prințesă, pe lângă faptul că îți place ție.

Rochie de mireasa printesa simplă cu buzunare
Rochie de mireasa printesa simplă cu buzunare

Rochii de mireasa printesa, vis din copilărie

Rochia de mireasă prințesă este rochia la care ai visat de mică. Purtând această rochie, vei simți că îți îndeplinești un vis și te vei simți foarte împlinită știind că porți rochia visurilor tale, stând lângă bărbatul visurilor tale.
Rochii de mireasă prințesă cu sclipici te duc cu gandul la povestile cu printese din copilarie, la basmele care te faceau sa visezi la printul fermecat. Aceste rochii de mireasa au ca principale caracteristici: un corset strans pe corp ce evdentiaza talia si o fusta ampla care se evazeaza de la solduri. Astfel de rochii urmeaza liniile corpului.

Cele clasice sunt modele simple formate dintr-un corset cu un decolteu in forma de inimă și o fustă amplă. Aceste rochii clasice sunt, de obicei, realizate din tafta și/sau voal.

Rochii de mireasa printesa cu pietre. Gândul că o rochie de mireasă prințesă este o alegere inspirată este dat tocmai de unicitatea modelului. Corsetul prețios ornamentat, alături de fusta de dimensiuni impresionante ce înconjoară într-un mod regal corpul, sunt plusuri pe care nici un alt tip de rochii de mireasă nu le are.

Rochie de mireasă tip prințesă cu voal
Rochie de mireasă tip prințesă cu voal
Rochie de mireasă cu pietre
Rochie de mireasă prințesă cu pietre

baner rochiidemireasatimisoara 2

 Rochia de mireasă tip prințesă este extrem de frumoasă și atrage toate privirile

Aceste rochii de mireasă evidențiază trăsăturile fine, inocente ale femeilor care le poartă. Acestea le fac pe viitoarele doamne să arate elegante, să fie pline de grație.

Acest model de rochie este foarte plăcută ochiului și atrage privirile. În momentul în care te va vedea alesul inimii tale și mai apoi, invitații, vei citi admirație în ochii lor. În noaptea marelui DA pentru toată viața, vei fi cu adevărat atracția serii, atrăgând toate privirile ca un magnet. Culorile acestor rochii pot fi mai îndrăznețe. Se poate chiar renunța la alb și opta pentru un ivory.

Rochie de mireasă prințesă ivory
Rochie de mireasă prințesă ivory

Te simți cu adevărat o prințesă

Într-o astfel de rochie, nu ai cum să te simți decât o prințesă adevărată, care și-a găsit prințul, alături de care are parte de noapte cea mai importantă, nunta. Unul dintre avantajele unei rochii de mireasă tip prințesă este tocmai că te simți o prințesă dintr-un basm. Rochiile de mireasa printesa cu maneci din dantela dau un aer regal celor care le poarta. Multe femei pot purta astfel de rochii, dar cele cu o silueta in forma de para sunt cele mai avantajate de croiala acestor modele. Rochia ascunde foarte bine șoldurile!

Rochie de mireasă prințesă cu mâneci
Rochie de mireasă prințesă cu mâneci
Rochie de mireasă prințesă pentru o femeie cu caracter sobru
Rochie de mireasă prințesă pentru o femeie cu caracter sobru

Rochii de mireasă tip prințesă 2020

Rochia de mireasă tip prințesă este inspirată parcă dintr-un basm, dintr-o poveste cu prinți și prințese și inspiră romantism, atrăgând toate privirile.
Trend-ul pentru rochii de mireasă prințesă 2020 este renunțarea la voal în schimbul unei pelerine chic pentru că în fiecare mireasă se găsește o mică prințesă, puțin din Albă ca Zăpada. Acest tip de rochie se adresează în general mireselor ce au nunta în perioada anotimpurilor mai reci: toamna târzie sau iarna și pot fi în diverse mărimi: lungi, medii sau mini. Există și pareri ale designerilor care spun că se vor purta și rochii de mireasa cu trena.

Rochie de mireasa printesa cu trena detasabila
Rochie de mireasa printesa cu trena detasabila

Dezvantaje, dar nu multe

Limitează mișcările

Cu o astfel de rochie, îți va fi mai greu să dansezi pentru că limitează mișcările miresei pentru că este voluminoasă.

Rochia ar putea fi grea

E o vorbă din popor, baba suferă la frumusețe! La asta trebuie să te gândești atunci când alegi rochia de mireasă tip prințesă. Rochia de acest tip are multe straturi și este grea, iar tu vei simți asta pe propria piele atât la petrecere, cât și a doua zi. Luați in calcul achiziția mai multor perechi de încălțăminte.

Este incomodă

Multe dintre rochiile de tip prințesă au nevoie de crinolină ca să arate bine, iar asta înseamnă un calvar pentru tine atunci când vei dori să stai jos. În plus, va fi incomod să mergi la toaletă cu volumul acestei rochii și vei avea nevoie de ajutor, atât pentru acest lucru, cât și pentru altele.

lace princess wedding dress beautiful lace wedding gowns princess wedding dress ball gowns wedding dress of lace princess wedding dress
Rochie de mireasă prințesă pentru 2020

Acum tu ai aflat atât mirajul, dar și părțile negative la rochia de mireasă tip prințesă. Alegerea este a ta dacă dorești să îți achiziționezi o rochie de acest tip. În fond, cel mai important este să te simți tu bine în rochia ta de mireasă, să te simți frumoasă și mândră pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta.

Lasă un comentariu