Rochii de mireasa OLX

Odată cu venirea noului sezon vine și timpul să îți cauți rochia de mireasă pentru grandiosul eveniment din acest an și să optezi pentru o rochie pe gustul tău, care să îți arate trăsăturile frumoase. Iar, dacă îți dorești rochie de calitate, însă dorești să păstrezi un echilibru financiar, îți recomandăm să optezi pentru căutările online pentru rochii de mireasa olx. Acest site oferă prețuri avantajoase și gamă variată de produse de calitate, chiar și rochii de mireasa de inchiriat de la branduri renumite.

Rochie de mireasă simplă
Rochie de mireasă simplă

Rochii de mireasa ieftine Olx

Cauți rochii de mireasă ieftine care să arate bine, în care să arăți minunat în ziua nunții. Rochia de mireasă poate fi frumoasă și dacă nu dai foarte mulți bani pe ea.
Depinde de fiecare ce înseamnă ieftin, poate pentru unii dintre noi înseamnă rochii de mireasa 500 de lei, iar pentru alții ieftin poate însemna 5000 de lei. Ei bine, există rochii de mireasa olx la 500 de lei și poate fi chiar una vândută în mod normal cu 5000 de lei. Acest lucru poate însemna chiar și un model unicat. Dacă pentru tine nu există un impediment în faptul ca rochia de mireasă a mai fost purtată de altcineva înaintea ta, o seară, trebuie să știi că pe Olx poți găsi rochia mult visată la prețuri pe care nu ți le-ai fi imaginat.

Rochie de mireasă xxl
Rochie de mireasă xxl
Rochie de mireasă linie A
Rochie de mireasă linie A

baner rochiidemireasatimisoara 2

Anunțuri rochii de mireasa Olx

Exemplul 1 pentru rochii de mireasa Olx:
„Rochie de mireasă Gala, tip prințesă cu spatele în V, trenă, corset și dantelă cu aplicații manuale, care strălucesc delicat. (Strălucirea ei m-a cucerit).
Rochia este mărimea 40 și a fost purtată la o înălțime de 1.65 m cu tocuri de 6 cm. A fost purtată o singură dată, cu crinolina medie (se poate închiria orice mărime de crinolină, bineînțeles) și a fost curățată la câteva zile după. Practic este ca nouă.
Ofer și voalul din poze, lung si simplu, fără margini brodate celei care alege rochia.
Prețul nou al rochiei + voal, achiziționată în 2019: 3050 lei.
Prețul cu care o vând, împreună cu voalul: 500 lei.
Rochia o puteți proba în Brăila, Galați sau București”

Rochie de mireasa tip printesa cu trena
Rochie de mireasa tip prințesă cu trenă

Sau al doilea exemplu:

„Donez rochie de mireasa pentru gravide. Eu am înălțimea de 1,55 m și am avut tocuri de 5 cm.”
Cam așa sună anunțurile pentru rochii de mireasa pe Olx. În acest mod îți poți achiziționa o rochie pe care în magazin ai fi plătit poate două sau trei mii de lei.

Rochie de mireasă pentru gravide
Rochie de mireasă pentru gravide

Ce rezultă din aceste anunțuri?

Rezultatul la o primă vedere:

 • Poți vedea rochia și pe manechin viu, dar și pe un corp care nu este. manechin. Înălțimea celor care vând rochii nu sunt neapărat tiparul 1,75-1,80 m și nici 90-60-90. Solicită poze celei care vinde rochia din ziua nunții ei!
 • Prețuri mici!
Îți vor rămâne bani în portofel
Îți vor rămâne bani în portofel
 • Situația specială dacă ești însărcinată sau forma corpului nu te ajută deloc.
  Caută rochii de mireasa simple. Sunt mult mai ok pentru purtare.
 • Prețuri mici sau zero. Da, există anunțuri cu ,,donez rochie de mireasa,,
 • Nu te grăbi în alegerea rochiei, încearcă mai multe și păstreaz-o pe cea care îți va evidenția formele și tine cont de câteva aspecte: să te reprezinte și cel mai important, să fie comodă.
 • De cele mai multe ori găsești rochii de mireasă ieftine care arată foarte bine, mai bine decât cele scumpe.
 • Nu negăm faptul că rochiile de mireasă scumpe nu își merită prețul având în vedere calitatea materialelor folosite.
Rochie de mireasă tip furou
Rochie de mireasă tip furou

Rochii de mireasa de inchiriat. Alege dacă te avantajează sau nu!

Mai poți închiria rochia de mireasă la prețuri avantajoase, dar necesită cercetare amănunțită. Mai ales contractul în baza căruia o iei și termenii de retur. Aici va lipsi garantat evenimentul foto trash the dress.
Este shooting-ul care se poate realiza numai după nuntă, la câteva zile sau câteva săptămâni, câteva luni sau câțiva ani.
„Trash the dress” sau distrugerea rochiei, dacă am traduce liber, este un concept care presupune vătămarea rochiei într-un mod artistic, de dragul fotografiei și a momentelor inedite care vor fi surprinse, limita fiind cea impusă de miri.
Iată o serie de idei:

 1. Bătaie cu perne sau mâncare și băutură
 2. Să mergem la plimbare pe stradă!
 3. Parcul de distracții
 4. În ploaie
 5. În natură (La mare-intrând în ginere și mireasă în apă, sus pe munte, la fermă de animale-pentru iubitorii de animale)

Și ideile pot continua.

Trash the dress la mare
Trash the dress la mare
Trash the dress în zonă montană
Trash the dress în zonă montană
Destrămarea rochiei fără prea multe limite
Destrămarea rochiei fără prea multe limite

Concluzii

Varianta alegerii unei rochii de mireasă ieftine te ajută și atunci când nu ai un buget prea mare.
Te poate ajuta și în cazul în care vrei să pui accent pe aranjamentele florale, pe tort, prăjiturile servite mesenilor sau pentru o formație live.
Îți dorești să fii cea mai frumoasă mireasă din lume, dar conștientizezi că acest lucru nu durează decât câteva ore, iar un preț exorbitant pe o rochie de mireasă este puțin exagerat.
Grea alegere având în vedere faptul că fiecare femeie își dorește să poarte doar o singură dată rochia albă și în același timp că oferta de rochii de mireasă este una vastă, foarte prețioasă și sclipitoare.
Mai poți găsi pe aceste site-uri rochii de mireasă la prețuri cu mult mai mici decât jumătate din valoarea inițială a rochiei. Și pe la jumate.ro ai o varietate de rochii de mireasă pe care poți da chiar și 400 de lei.

Rochie de mireasă cu mâneci
Rochie de mireasă cu mâneci

 

Lasă un comentariu