Rochie de mireasa pe comanda!

O rochie de mireasa pe comanda se traduce prin faptul că nu ai vrut să îți scape nici un detaliu.

Rochia de mireasa este cea mai iubită ținută de către femeile din lumea întreagă. Aceasta este cea care trebuie să aibă capacitatea de a atrage privirile tuturor și să îi ofere purtătoarei acea frumusețe la care visează de ani de zile.
Pentru că o femeie poate purta o singură dată în viață rochia de mireasă, aceasta trebuie să fie cu adevărat specială. Fie că visați la o o rochie de tip sirenă sau o rochie de mireasă de tip prințesă, ea trebuie să fie cu adevărat specială. Această ținută deosebită trebuie să marcheze cea mai frumoasă zi din viața voastră așa cum se cuvine.

Atenție deosebită la detalii
Atenție deosebită la detalii, rochie de mireasă cu cusături fine

De ce ar trebui să îți faci rochia de mireasa pe comanda?

Toate rochiile sunt făcute pe comandă după dimensiunile purtătoarei, însă în acest caz ne referim la model. În ziua nunții trebuie sa îi surprindeți pe toți cu o rochie unică, care să vă pună în valoare așa cum se cuvine.

Mintea cere un model deosebit? Corpul nu te ajuta? Soluția: comandă rochia
Mintea cere un model deosebit? Corpul nu te ajută? Soluția: comandă rochia

Unicitatea

O rochie de mireasă trebuie să fie unică. Realizarea unei rochii de mireasă pe comandă vă va oferi posibilitatea de a vă alege modelul și a-l personaliza așa cum doriți. Ieșiți din tipar și creați-vă propria rochie de mireasă așa cum v-o doriți.

Fii unică
Fii unică, rochie de mireasă cu spate gol și crapatură înaltă pe picior

Personalizarea

Alegând să purtați în ziua nunții o rochie făcută pe comandă, veți putea să o personalizați 100%. Cu cât o rochie are o amprentă mai vizibilă a purtătoarei, cu atât mai mare este satisfacția resimțită. Meritați să străluciți într-o zi atât de deosebită.

Îndrăznește să alegi un model diferit
Îndrăznește să alegi un model diferit

Calitatea

Voi alegeți materialul. Realizarea rochiei la comandă vă permite să vă alegeți materialul și să investiți cât de mult doriți în realizarea acesteia. Căutați firme cu angajați extrem de deschiși și receptivi la ideile clienților și să se adapteze întotdeauna pe cerințele clientelei și la bugetul disponibil. În funcție de modelul ales e bine să primiți estimări ale costului.

Calitatea înseamnă și confort
Calitatea înseamnă și confort

Câștigi timp

Știm cât de mult timp poate lua găsirea unei rochii potrivite. Sute de magazine vizitate, zeci de rochii probate și ore pierdute într-o căutare care pare să nu aibă sfârșit.
Realizarea unei rochii de mireasă la comandă vă oferă avantajul de a vă alege un model la care visați și pe care să îl personalizați așa cum doriți.

Comandați cu minim 4-6 luni înainte
Comandați cu minim 4-6 luni înainte

Economisești bani

Dacă vă comandați modelul de rochie și bijuteriile de mireasă din timp puteți evita prețurile mari care implică și costurile de urgență.

În special pentru rochiile excentrice prețurile oferite de croitori sunt mai mici.

În plus există posibilitatea ca în astfel de magazine să găsiți și croieli – adică începutul unei creații de rochie sau să vă negociați pretul rochiei de mireasă.

Iar ceea ce este și mai important pentru viitoarele mirese este faptul că într-un astfel de centru, comanda implică și câteva probe până la finisarea completă rochiței, moment în care dvs veți pleca fericită că rochia de mireasă este așa cum ați visat-o.

Schimbă culoarea rochiei
Schimbă culoarea rochiei
Princess Wedding Dresses 24
Prințesă reinterpretată
Rochie cu pietre prețioase
Rochie cu pietre prețioase

Un eveniment de asemenea însemnătate pentru viața oricărei femei merită toată atenția necesară. Rochia aleasă trebuie să fie originală, specială și cât mai potrivită pentru dimensiunile persoanei care o va purta. Tocmai de aceea opțiunea pentru varianta unei rochii de mireasă pe comandă este una dintre cele mai inspirate alegeri.

 

Lasă un comentariu