Rochia de mireasă, nouă sau second-hand?

De mici copii, fetele sunt influențate de societate și media să devină mirese imaculate, așa că această îndoctrinare are ca finalitate măritișul în rochie albă (ce simbolizează puritatea/virginitatea). După evenimentul cu o rochie care a costat o căruță de bani, iți dai seama că nu mai ai ce face cu rochia, deci normal ar fi sa o pui la vânzare, doar ca puține femei (chiar si bărbați) acceptă SH (în România). Ulterior, mai ocupă și spațiu precum un bibelou și avut grijă să nu pună praf.

Rochie de mireasă depozitare
Rochie de mireasă depozitare

De cele mai multe ori găsești rochii de mireasă ieftine care arată foarte bine, poate mai bine decât cele scumpe. Varianta alegerii unei rochii de mireasă ieftine te ajută și atunci când nu ai un buget prea mare. Te poate ajuta și în cazul în care vrei să pui accent pe aranjamentele florale, pe tort, prăjiturile servite mesenilor sau pentru o formație live.

Luați în considerare și varianta second hand!

Magazin second hand
Magazin second hand

 

Așadar, decât să investiți toată agoniseala pentru o zi / într-o zi, mai bine încercați să vă orientați către o rochie de mireasă ieftină nouă sau, de ce nu, una second-hand, mai ales că tehnologia a avansat extrem de mult in sensul spălării la curățătorie ecologică și avantajul internetului unde poți găsi anunțuri cu modelul dorit tine, poate chiar si cu mărimea ideală, totul la un preț foarte bun.
Rochii de mireasă ieftine poți găsi pe site-urile cu vânzări online. Pe aceste site-uri fostele mirese obișnuiesc să-și pună la vânzare rochia de mireasă purtată la nuntă la jumătate de preț din cât au plătit inițial.

Rochie de la prietene
Rochie de la prietene

Rochii de mireasă ieftine poți găsi și în cercul tău de prietene, ai căutat?
La momentul actual, multe dintre modele sunt gândite să fie ușor de modificat, plus-minus sau putem apela la diverse tips and tricks pentru a crea unicitate acum ar fi:
• Adăugarea/îndepărtarea de pietre și/sau alte decorațiuni
• Modificarea/adăugarea/înlăturarea mânecilor
• Apariția unor buzunare exterioare pentru o doză de nebunie
• Tivului i se poate modifica forma, de exemplu din drept în șerpuit
• Adăugarea de material pentru ca rochia să fie mai plină etc., folosește creativitatea în interesul bugetului tău.

Ce folosește croitoreasa
Ce folosește croitoreasa

Rochie nouă și ieftină

Pentru că trendul este să planifici nunta cu minim 1 an înainte și dacă mintea ta zboară către o rochie nouă, caută una ieftină, astfel:

LA TÂRGURI DE NUNȚI

Sute de tinere s-au convins că rochii de mireasă frumoase şi ieftine chiar există. Există diverse târguri de nunţi care dau startul noului sezon. Domnişoarele se înghesuie să-şi găsească rochia ideală. Superstiţiile nu mai sunt la modă, aşa că partenerii le sunt alături pentru a lua decizia cea mai bună.
La aceste târguri prețurile pot fi extrem de mici, reduse chiar și cu 80-90% din prețul inițial. Marele avantaj este că sunt multe firme în același loc și că programul acestor târguri este prelungit până seara târziu. Dacă ești o norocoasă, poți avea rochia de mireasă gratuit, majoritatea târgurilor au și o tombolă. De cele mai multe ori, tombola are legătură cu biletul de intrare la târg. Aceste târguri sunt organizate în diferite anotimpuri ale anului.

Atmosferă târg de nunți
Atmosferă târg de nunți

BLACK FRIDAY

Black Friday se transformă dintr-o zi, chiar perioadă scurtă de timp a reducerilor într-o lună a vânzărilor. Comercianţii şi-au făcut din timp calculele, aşa că în depozite există stocuri de milioane de produse. Magazinele și casele de modă nu fac excepție, așa puteți merge in magazine înainte de reduceri și probați cât mai multe rochii, apoi așteptați black Friday. Fie o comandați online, fie sunteți prima la ușă inainte de deschiderea magazinului. Printr-un singur click, o puteți avea la ușă.

black friday rochii mireasă
black friday-rochii de mireasă

FLORINEL CHIS, specialist în vânzări online: Avantajul comerţului online, faţă de comerţul offline este că poţi să compari preţurile în mod transparent. Pot verifica din timp, să urmăresc produsele pe care mi le doresc, la ce preţ sunt şi apoi să le compar cu oferta de Black Friday.
De-a lungul anilor au fost reduceri substanţiale, de 99% la rochii de mireasă. Istoricul spune că în această zi împrumutată de la americani, s-au cumpărat rochii de mireasă chiar și cu 18 lei și cu 27 lei și cu 29 lei. Miresici, fiți perseverente în căutare și profitați.

MODELE DE ROCHII DIN SEZONUL ANTERIOR

O dată cu apariția noilor colecții, modelele ce au cucerit miresele anilor trecuți le poți avea la un pret muuuult mai mic, și să beneficiezi de reduceri de până la 50% din prețul rochiei de mireasă la multe modele existente în stoc. Spațiul online e bogat, verifică. Te poți îndrepta către un model simplu, poate chiar clasic și atunci nu vor apărea suspiciuni că rochia purtată de tine este ieftină.

Rochie model simplist
Rochie model simplist

MERGI LA CROITOREASĂ

Pentru a scăpa de drama de a găsi modelul de rochie de mireasă mult visat, dar care să nu fie măsura corectă, cea mai avantajoasă soluție este să apelezi la un atelier de croitorie care să poată realiza modelul de rochie pe care ți-l dorești, care să te poată consilia în privința a ceea ce se poartă și care să realizeze o rochie care să fie făcută special pentru tine. Ia cu tine modelul pe hârtie si află care sunt costurile pentru mâna de lucru. Materialele le vei cumpăra tu, poți face o lista împreună cu croitoreasa. Poți cere părerea a două ateliere.
Astfel poți beneficia de consilierea unui calificat în domeniu care să te ajute să alegi mai bine modelul care ți se potrivește și necesarul de care ai nevoie pentru a realiza rochia de mireasă la care ai visat.

Ne putem baza pe un specialist
Ne putem baza pe un specialist

POȚI ÎNCHIRIA ROCHIA

Mai poți închiria rochia de mireasă la prețuri avantajoase, dar necesită cercetare amănunțită. De cele mai multe ori prețul unei rochii de mireasă de închiriat poate ajunge la prețul uneia găsite la reducere sau pe internet.
Nu negăm faptul că rochiile de mireasă scumpe nu își merită prețul având în vedere calitatea materialelor folosite. Un vis în alb nu trebuie să fie un coșmar pentru cont: rochii de mireasă frumoase există și pe bani puțini!

Lasă un comentariu