Modele de rochii de mireasa simple pentru a evita un dezastru la nunta ta

Orice veți spune, nu toate rochiile de mireasă sunt frumoase! Rochii de mireasa simple vor fi întotdeauna la mare căutare. E păcat să strălucească rochia mai tare decât mireasa, la fel cum e păcat să fie mai mult „circ” decât nuntă. Tu porți rochia, nu ea pe tine! Dacă mireasa se simte în largul ei, nimic nu poate să iasă prost. Mai ales că te ajută și moda anului 2020 care te îndeamnă către rochii de mireasa simple.

Rochie de mireasă simplă cu decolteu V și trenă scurtă

Tendințe rochii de mireasa simple 2020

În acest an, rochiile de mireasă simple și elegante le înlocuiesc pe cele cu modele complicate sau încărcate. Ținutele de nuntă s-au schimbat radical în ultima perioadă, astfel că rochii de mireasa simple au devenit mult mai populare și le înlocuiesc cu succes pe cele masive și încărcate. Acestea inspiră naturalețe, eleganță și puritate, toate elementele pe care orice mireasă și le dorește de la rochia ei pentru ziua nunții.

rBVaGVYKSYKAQMLPAAGV0nYGIww818
Rochie de mireasă simplă cu puțină dantelă în zona gâtului

Au si un mare avantaj. Prețul! Vei găsi rochii de mireasa ieftine. Oricât de importantă este „lumea” invitată, nu ea va plăti costul rochiei. Dacă vorbim despre rochii de mireasa preturi, lucrurile sunt simple, puteți găsi rochia mult visată chiar și la 500 lei.

Nu te demoraliza doar pentru faptul că tu te vedeai într-un model de rochii de rochii de mireasa scurte rochie. Universul și corpul tău au complotat astfel încât să nu îți stea bine. Arată-i universului că tu porți și te simți bine. Asta dacă ții cont de câteva trucuri, numai bune de salvat viitoarea mireasă.

20200116 000542
Rochie de mireasă diafană cu voal la fustă și mânecă până la cot

baner rochiidemireasatimisoara 2

Rochii de mireasa simple drepte

Ce am putea spune despre această categorie? Cel mai interesant aspect este materialul. Ne-am obișnuit ca rochiile de mireasă să fie acoperite cu mult tulle în zona de fustă și dantelă în partea de top.

Aceste rochii de mireasa simple din materiale textile simple, opace și cu o croială dreaptă, vin să înlocuiască treptat aceste modele complicate. Realizate din materiale de un alb impecabil, cu linii drepte și curate, aceste rochii arată spectaculos tocmai datorită simplității lor. Un material plin, greu, gros își va păstra forma.

În schimb un material fin, subțire va lua forma corpului tău. Daca silueta nu te flatează, mătasea, dantela și șifonul nu sunt pentru tine.

rBVaSFqSVhaAFSG2AAOFY6kc9p8404

20200115 235016
Rochie de mireasă dreaptă simplă

Rochii de mireasa printesa

Pentru tipul prinţesă e mai simplu, acolo doar brațele te pot băga în bucluc. În rest, pulpe acoperite, talie pierdută-n contrast cu lărgimea fustei (sau, cel puţin așa ar trebui). Nu exagerați cu volumul!

rBVaWFypr7eAGvhVAAQj1D25DdA580
Rochie de mireasă prințesă fără volum exagerat
rBVaI1gz5dmAMLNgAADW8Z5Aijk422
Rochie tip prințesă cu voal si mâneci medii

Rochii de mireasa simple cu maneci

Nu aveți brațe frumoase și nici intenția de a le îmbogăți de fibre? Nu mergeți la sală? Probabil că mâna dreaptă e vizibil mai plină de fibre decât stânga… Soluția este probați de toate, fără prejudecăți (inclusiv model sirenă, un tipar extrem de complicat).

20200115 235001
Rochie de mireasă simplă cu mâneci lungi
20200115 235034
Rochie de mireasă cu mâneci medii

Rochii de mireasa simple din material strălucitor

Îți este teamă că o rochie de mireasă simplă ar putea părea banală? În acest caz, ai putea alege o rochie dintr-un material cu străluciri discrete așa cum este satinul. O astfel de rochie arată excelent în varianta de croială dreaptă.

De asemenea, poți oferi unei rochii cu croială simplă un plus de personalitate prin intermediul aplicațiilor strălucitoare. Câteva detalii bine realizate din paiete, pietre prețioase sau accente metalice vor reuși să transforme o rochie cu croială simplă într-una spectaculoasă. Sau renunță la orice alt detaliu și folosește un machiaj deosebit, atenție nu cel pentru Halloween!

Donna Morgan 234
Rochie de mireasă simplă. Material de calitate

Rochii de mireasa simple tip Imperiu – stil grecesc

Rochia de mireasă Empire Line se potrivește bine pe cele mai multe tipuri de siluetă, fiind potrivită în mod special pentru miresele cu bust mai mic deoarece atrage atenția mai mult asupra gâtului.

rBVaHVYTJIOAPgoeAAC3X ZpGP4884
Rochie de mireasă tip empire

Alte idei interesante de rochii de mireasa simple

Modelele elegante vor avea puterea să se ridice la nivelul superior pe care reprezentanta sexului frumos îl are. Pentru doamnele și domnișoarele ce își doresc să evidențieze personalitatea puternică, le oferim 2 idei geniale astfel încât orice femeie modernă încrezătoare să își poată arăta forțele.

20200116 000633
Rochie de mireasă simplă midi

Rochii de mireasa simple cu voal detașabil

Este posibil să arăți ca o prințesă în fotografiile tale de nuntă, având o rochie cu un voal voluminos și diafan, ca un abur, pentru ca la petrecere rochia ta să devină una comodă și lejeră. În acest caz este vorba despre rochia cu voal detașabil, care îți oferă practic două ținute într-una singură.

Voalul se prinde în zona din spate a fustei și creează impresia unei rochii de tip prințesă. Este o variantă perfectă dacă vrei o rochie simplă, dar cu un plus de glamour. Confortul pe timpul serii va fi sporit!

rBVaWV2MSmqAYiV6AAW1iE1AsYY653
Rochie de mireasă „2 în 1”

Rochii de mireasa cu motive tradiționale

Motivele tradiționale încep să fie treptat redescoperite. Tot mai multe mirese aleg pentru ziua nunții o rochie ce pare inspirată de iile și costumele populare. O astfel de rochie are o croială simplă, dar modelele de inspirație tradițională, așa cum sunt florile cusute pe voal, pe poale sau în zona de top, îi oferă originalitate și un aspect interesant.

needleandthreadbeach
Rochie de mireasă de vară cu aplicații florale

Simplitatea are rolul ei în acea zi importantă pentru tine. Cu siguranță, vei rămâne în amintirea oaspeților! Tu ca personalitate și rochia pentru că tu ai fost purtătoarea ei!

Lasă un comentariu