Modalități inedite de a achiziționa rochii de mireasa ieftine

Cumpărăturile de rochii de mireasă pot fi o afacere stresantă și scump. Accesul rapid la informație ne oferă o mulțime de opțiuni pentru miresele care doresc să arate grozav în timp ce se țin de bugetul lor. Iată ghidul nostru inedit pentru a achiziționa rochii de mireasa ieftine și frumoase.

Rochie de mireasă cu trenă medie
Rochie de mireasă cu trenă medie

Caută rochii de mireasa ieftine, modele cât mai simple

În lumea nunților, înfrumusețările înseamnă mai mulți bani. Dar, dacă aveți noroc, puteți economisi o tonă de bani cumpărând rochii care sunt lipsite de urme și minimaliste.

Când intrați în magazin, asigurați-vă că îi explicați consultantului de mireasă că preferați stiluri simple, clasice și aveți un buget ferm. Acest lucru ar trebui să contribuie la reducerea numărului de rochii care funcționează pentru tine. Astfel simplifică procesul și te ajută să rămâi sub control. Căutați rochii ieftine si frumoase dintr-o singură țesătură, cum ar fi satinul sau șifonul și să aibă decorațiuni minime. Dantela, strasurile, perlele și florile din țesături înseamnă de obicei un preț mai mare, la fel ca țesăturile multiple pe o rochie.

Rochie de mireasa linie A
Rochie de mireasa linie A

baner rochiidemireasatimisoara 2

Accesorii pentru rochii de mireasa ieftine

Dacă doriți o rochie simplă, dar totuși doriți să ieșiți în evidență în ziua nunții dvs., încercați câteva dintre aceste decorațiuni cu costuri mai mici.

Acestea pot fi adăugate după achiziționarea rochiei:

  • O broșă, care e în tendințe 2020.
  • O curea colorată, și aceasta e recomandată de designeri pentru rochii de mireasa 2020.
  • Un voal vintage cu perle de semințe sau alte mici podoabe.
  • Un inel mare, deosebit.
  • Un buchet de nuntă care face spectacol.
  • Cercei mari în stil picătură.
  • O brățară cu manșetă.
  • Un bolero din dantelă sau sacou pe care să-l poarte peste rochie.
  • „Ceva albastru”, cum ar fi un colier sau pantofi, albastrul fiind cea mai purtată culoare în noul sezon.
Rochie de mireasă cu curea neagră
Rochie de mireasă cu curea neagră

Rochii de mireasa ieftine H&M

H&M și-a lansat propria colecție de mireasă și suntem cu toții uimiți! Acesta este un brand la îndemână multor buzunare. Aici veți găsi rochii de mireasa ieftine, rochii de domnișoare de onoare și lenjerie de mireasă la prețuri uimitoare.

Costurile de transport și de manipulare nu sunt rambursabile. Vă rugăm să rețineți. Colecțiile speciale și colaborările proiectanților pot fi supuse unei politici de returnare, care pot diferi de politica lor standard de returnare.

Rochie de mireasă H&M
Rochie de mireasă H&M

Rochia ta nu trebuie să fie wow de una singură. Un tot unitar, o mireasă ,,completă” înseamnă că veți adăuga accesorii mai târziu, make-up, părul aranjat, pantofi etc.

Alegerea unei rochii mai simple vă poate ajuta să economisiți bani fără a pierde nici un fel de trăsătură personală care vă face o mireasă unică și frumoasă.

Alegeți Non-tradițional = Rochii de mireasa ieftine

Cumpărarea unei rochii făcute special pentru o mireasă te poate costa. Designerii vestimentari știu că miresele vor plăti bani mulți pentru rochia lor de vis. Dacă sunteți dispus să alegeți o rochie non-tradițională care s-ar putea să fi fost comercializată în alt scop, veți fi o mireasă unică și veți cheltui mult mai puțin pe rochia ta.

Luați în considerare o rochie lungă de cocktail. Deoarece folosește mai puțină țesătură, nu trebuie să plătiți la fel de mult pentru o ținută cu lungime întreagă. Și nu trebuie să vă arătați pantofii. Sau, puteți merge cu o culoare alternativă, cum ar fi roz roșu sau albastru înghețat, pentru un efect dramatic.

Rochie de mireasă cât mai simplă, aproape stil grecesc
Rochie de mireasă cât mai simplă, aproape stil grecesc

O altă opțiune este să alegeți o rochie vintage, verificând magazinele de profil. S-ar putea să găsești o bijuterie ascunsă pe care să o poți actualiza pentru prezent. De exemplu, un croitor să scoată mânecile învechite sau să reducă lungimea.

În funcție de locul în care faceți cumpărăturile și de ce tip de rochie alegeți, gândiți-vă la ceva cu adevărat unic!!!

Rochie de mireasă mai puțin tradițională
Rochie de mireasă mai puțin tradițională

Rochii de mireasa ieftine sau fustă + top

Asocierea unei fuste de nuntă cu un top (bluză) de mireasă este o modalitate avansată de a economisi bani în ținuta de ziua nunții. Fii în trend rochii de mireasa ieftine 2020 cu o împerechere specială, unică pentru tine! Iată câteva idei:

Rochii de mireasa ieftine, fustă + top
Rochii de mireasa ieftine, fustă + top

Cumpărați în afara sezonului

La fel ca și costumele de baie, rochiile de mireasă sunt în sezonul de primăvară și vară, când majoritatea nunților au loc. Prin urmare, puteți economisi o sumă mare, pur și simplu cumpărând vânzări în afara sezonului. Rochiile fără mâneci sau fără bretele, de exemplu, sunt mai predispuse la vânzare în lunile de toamnă și de iarnă.

Însă puteți adăuga cu ușurință un umăr sau un bolero pentru a vă încălzi, dacă va fi răcoare în ziua nunții. Multe magazine de mireasă, elimină în mod regulat la inventarul de la sfârșitul fiecărui sezon pentru a face loc unor stiluri noi. Acest lucru înseamnă că puteți ,,fura” rochia viselor voastre.

Rochie de mireasă cu bretele
Rochie de mireasă cu bretele

Nu uitați că trebuie să vă acordați mult timp pentru comandă și modificări, dacă este necesar. S-ar putea să găsiți rochii de mireasa ieftine si frumoase în ianuarie.

Dacă planificați o nuntă imediat în martie, riscați să o luați prea aproape. Lăsați întotdeauna o perioadă de minim 6- 12 săptămâni, indiferent când comandați rochia.

Negociază prețul

Dacă profilul profesional vă ajută în ceea ce privește tactica dvs. de negociere, este posibil să fii capabilă să o faci și in interes personal. Puteți încerca întotdeauna să cumpărați o rochie de probă cu o reducere mare, însă zona în care aveți cel mai mult spațiu de negociere se află de fapt în accesorii.

Cereți o reducere la articole precum voalul, părul, pantofii și mănușile. Este una dintre acele „cere și vei primi” – lucruri în sensul că nu veți ști cu adevărat până nu deschideți subiectul cu un consultant vestimentar. În majoritatea cazurilor, consultanții lucrează pe bază de comision, așa că preferă să ofere o reducere decât să piardă o vânzare completă.

Folosește tehnici de negociere cu consultantul vestimentar
Folosește tehnici de negociere cu consultantul vestimentar

Rochia de probă – ultimul produs ar trebui să aibă preț redus

Rochiile de probă sunt cele care sunt încercate de mirese în buticuri, așa că se poate spune că au fost purtate ușor. Cu toate acestea, din moment ce stocul rochiilor de mireasă trebuie rotit în fiecare sezon, magazinele și retailerii vând mostre la reduceri profunde pentru a face loc ultimelor modele de rochii de mireasa Bucuresti. Acesta este un oraș destul de aglomerat și de aici si ideea de ultimul produs și nu numai.

Amintiți-vă doar: când cumpărați o rochie de probă, părăsiți magazinul cu rochia respectivă în mâini. Nu veți comanda ceva nou și veți fi responsabil de curățare și de orice modificări, deoarece achiziționați una din acele rochii de mireasa ieftine, așa cum este.

Rochiile de probă pot arăta semne de uzură în jurul tocurilor, închiderilor și gâtului. Verificați cu atenție și asigurați-vă că orice imperfecțiune se poate fixa ușor prin curățare și reparație (și se potrivește cu o rochie de mireasă bună în oraș).

Rochiile de probă ar putea avea accesorii lipsă, pete pe tiv sau închideri rupte, motiv pentru care magazinele le vând la un preț redus. Cu toate acestea, este o modalitate excelentă de a ,,prinde,, o rochie de designer scump și căutat, dacă aveți gusturi de top și un buget redus. Un alt beneficiu este că rochiile de probă pot fi preluate din magazin în ziua în care sunt selectate, așa că nu trebuie să aștepți să comanzi o rochie de la designer.

Rochie de mireasă teacă
Rochie de mireasă teacă

Există atât de mulți factori care fac ca planificarea nunții să fie stresantă, dar nivelul minunat pe care îl vei arăta în ziua nunții tale nu ar trebui să fie unul dintre ei! Puteți îmbrăca în totalitate o ținută ușor neconvențională și veți fi cea mai radiantă! Ieșiți un pic din tipare!

rBVaVF4ZOMSASeWRAAMynnCciEE165
Rochie de mireasă neconvențională

Lasă un comentariu