De ce rochie de mireasa Timisoara alba?

Cauți rochie de mireasa Timisoara alba pentru orice fel de nuntă la prețuri avantajoase, folosind materiale de cea mai buna calitate, croite pe gustul tău? Ai încercat să definești cât mai bine ceea ce vrei? Ne-am gândit la tine și vrem să știi câteva detalii.

Rochie de mireasa Timisoara alba
Rochie de mireasa Timisoara alba

Semnificația rochiei de mireasa alba

Albul este culoarea tradițională a rochiilor de mireasă, dar nu întotdeauna a fost așa. Momentul nu este unul clar. Însă rochia albă a devenit simbol religios.
La catolici, de exemplu, albul e identificat cu puritatea, virtutea şi virginitatea.
Sunt un exemplu în acest sens robele albe purtate de preoţi la Crăciun şi la Paşte. Tot un exemplu sunt crinii albi asociaţi cu Paştele şi cu Fecioara Maria.

Rochie de mireasa Timisoara alba, cu maneci
Rochie de mireasa Timisoara cu maneci

Rochie de mireasa Timisoara alba

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă un moment important în viața unei femei. Alegerea rochiei potrivite uneori poate fi dificil. Organizatorii de nunți au observat că alegerea rochiei de mireasă nu se face întâmplător, ci depinde foarte mult de starea de spirit și personalitatea viitoarei mirese.
Următorul pas după alegerea croiului rochiei de mireasă este alegerea culorii potrivite. Există o paletă foarte largă de nuanțe de alb: alb-rece (cu reflexii albastru sau gri), alb natural (o nuanță mai caldă de alb), crem\bej, ivory (culoarea fildeșului), șampanie, alb-rosé (cu o tentă de roz pal, plămâniu).

Albul natural

Acesta poate fi considerat o alegere clasică. Femeile care au crescut în spiritul tradițional și preferă să se înscrie în tipare, aleg această culoare. Aceasta este o nuanță caldă ușor alterată de alb. Americanii o numesc off-white. Albul natural este o nuanță discretă care conferă naturalețe.
În ceea ce privește modelele sunt preferate cele stil prințesă, voluminoase și lungi precum și cele stil sirenă care pun în evidență corpul feminin. Dacă nu te poți hotărî asupra nuanței, cel mai sigur este să o alegi pe aceasta.

Rochie de mireasa Timisoara alba printesa
Alb natural

Albul rece

Aceasta este o nuanță de alb trident, electric ce bate spre albastru sau gri. Se potrivește foarte bine brunetelor, cu tenul închis la culoare sau foarte bronzat. Dacă ai un ten deschis sau o nuanță deschisă a părului, această culoare este de evitat deoarece o să dea impresia unei fețe palide.

Rochie de mireasa Timisoara alba, culoare rece
Culoare alb rece

Ivory

Aceasta este o nuanță de alb puțin mai închisă, și una din cele mai populare nuanțe la rochiile de mireasă. Este un alb mai strălucitor, cunoscută și drept ,,culoarea cojii de ou” sau ,,a lumânării”. Nuanțele calde de ivory au mai multe avantaje, printre care și faptul că ascund în mare parte defectele tenului, scot în evidență ochii căprui, verzi și negrii și de asemenea se potrivește cu toate nuanțele de păr, cu excepția blondului foarte deschis. Un alt avantaj este faptul că adaugă un plus de distincție celei care poartă rochia, fiind știut că marile capete încoronate au purtat rochii de culoarea fildeșului.

Culoarea ivory
Culoarea ivory

Rochiile de mireasă stil printesa

Sunt cheia aparițiilor spectaculoase
Inspirate de eroinele celor mai frumoase povești de dragoste, rochiile de mireasă tip prințesă sunt un tribut adus romantismului și puterii feminine. Bogăția ornamentală a corsetului și volumele fustei atrag priviri admirative și conferă miresei eleganță.

Rochie de mireasa Timisoara alba printesa, Milla nova
Rochie de mireasa Timisoara printesa, Milla Nova
Rochie de mireasa Timisoara alba, printesa, asimetrica
Rochie de mireasa Timisoara printesa, asimetrica, Milla Nova

Rochie de mireasa Timisoara alba stil sirena

De regulă, cele care aleg să poarte o astfel de rochie sunt femeile înalte, cu picioare lungi și talie subțire. Însă, dacă ești mai scundă și visezi de mică la o rochie de mireasa stil sirena nu trebuie să renunți la acest vis. Poți rezolva această problemă cu o pereche de tocuri mai înalte. Nu neglija comoditatea pantofilor. Mai bine să te simți comod, purtând un alt tip de rochie, decât să te chinui întreaga noapte pe tocurile incomode.

Fiind genul de rochie care pune în evidență formele, este de preferat să fie evitată în cazul unor șolduri mult prea generoase pentru că efectul obținut va fi unul nu tocmai plăcut. În cazul în care vă întrebați de unde provine denumirea acestei rochii, vă spunem că aceasta are legătură cu mitul sirenei. Partea de jos este asemănătoare cu coada unei sirene.

Rochie de mireasa Timisoara alba, sirena cu pene
Rochie de mireasa Timisoara sirena cu pene
Rochie de mireasa sirena cu capa
Rochie de mireasa sirena cu capa

Indiferent de culoarea pe care o vei alege nu trebuie să uiți de un aspect foarte important, acela că rochia trebuie să te reprezinte pe tine ca persoană în totalitate.

Lasă un comentariu