Cele mai surprinzătoare rochii mireasa sirena Timisoara

Cele mai surprinzătoare rochii mireasa sirena Timisoara le vom prezenta în acest articol. Rochia de mireasa tip sirena este la moda astăzi parcă mai mult ca niciodată.

Este promovată intens și datorită modelelor de rochii de seară cu care vedetele apar îmbrăcate la evenimente deosebite. O rochie de mireasa tip sirena poate fi elementul surpriză care va înfrumuseța nunta ta mult visată.

Rochie de mireasa Nicole by Milla Nova imaginea 4
Rochie de mireasa Nicole by Milla Nova imaginea 1
Rochie de mireasa Nicole by Milla Nova imaginea 5
Rochie de mireasa Nicole by Milla Nova imaginea 2

De ce să alegem rochie de mireasa sirena?

O rochie de mireasa sirena este inspirată de personajul mitologic al prințesei mărilor, cu aspect de femeie și coadă de pește. Este alegerea potrivită pentru femeile care vor sa își pună în evidență partea de mijloc a corpului. Ce înseamnă acest lucru?

Rochiile de mireasa tip sirena urmează linia corpului până la genunchi, apoi devin ușor evazate, precum coada personajelor mitologice. Acest tip de rochie marchează cel mai bine aspectul de clepsidră al corpului – un aspect feminin, aproape perfect.

Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 4
Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 1
Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 2
Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 2
Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 3
Rochie de mireasa Milla Nova Louise imaginea 3

Cui se va potrivi o rochie de mireasa stil sirena?

De obicei, cele care aleg să poarte o astfel de rochie sunt femeile înalte, cu picioare lungi și talie subțire.

Chiar daca ești micuță de înălțime, rochia de mireasa tip sirena te va avantaja perfect dacă ai o talie bine conturată. Dacă alegi și un model cu guler pe gat, efectul de alungire a siluetei este asigurat. Plus că poți rezolva această problemă cu o pereche de tocuri ceva mai înalte. Nu uita de comoditatea pantofilor. Nu e obligatoriu să porți tocuri, încearcă și încălțăminte cu platformă.

Este de preferat să fie evitată în cazul unor șolduri mult prea generoase pentru că efectul obținut va fi unul mai puțin plăcut.

Rochie de mireasa Opra by Milla Nova imaginea 3
Rochie de mireasa Opra by Milla Nova
Rochie de mireasa 2019 Opra by Milla Nova imaginea 4
Rochie de mireasa Opra by Milla Nova, imaginea 2
Rochie de mireasa 2019 Opra by Milla Nova imaginea 2
Rochie de mireasa 2019 Opra by Milla Nova imaginea 3

Rochii mireasa sirena Timisoara cu materiale de calitate

Nu doar silueta este importantă, ci şi materialul din care este realizată rochia, precum şi accesoriile acesteia. Un material plin, greu, gros îşi va păstra forma. În schimb un material fin, subţire, va lua forma corpului tău. Dacă silueta nu te flatează, mătasea, dantelă şi şifonul nu sunt pentru tine.

Evită rochii dintr-un material ieftin. Pe cât de mult este iubită dantela, pe atât de mult ar trebui acceptate materialele care lucesc, care par ieftine. Este doar un sfat şi o părere care să vă ajute în alegerea materialelor din care este croită rochia de mireasă la care visaţi.

Rochie de mireasa sirena ivory
Rochie de mireasa sirena ivory

Comoditatea rochiei

Asigură-te că te poţi mişca în rochie. Un lucru e clar: rochia de mireasa sirena nu este cel mai confortabil set de pijamale. Dar, tot trebuie să te miști. Vei dansa, vei sta aşezată, vei socializa cu invitaţii, vei merge şi la toaletă. Fii sigură că poţi face toate aceste lucruri îmbrăcată în rochia de mireasă preferată.

Rochii mireasa sirena Timisoara, Polin
Rochii mireasa sirena Timisoara, Polin

În ce anotimp va fi nunta?

Când ai programată nunta? Vara, când e posibil să fie caniculă, poţi opta pentru rochii din materiale ușoare fără mânecă, chiar corset, încălţări decupate. Pentru o toamnă cu frig şi ploaie, poţi să alegi materiale pline, rochii de mireasă cu mâneci, încălţări adecvate.

Rochie de Mireasa ieftina Milla Nova
Rochie de Mireasa ieftina Milla Nova

Rochii mireasa sirena Timisoara 2 în 1

Rochiile 2 in 1 sunt printre cele mai apreciate și căutate. Este o rochie tip sirena, decorată cu dantelă, iar trena detașabilă este realizată din tulle fin. Aceasta este perfectă pentru fetele ce își doresc o apariție îndrăzneață și senzuală!

Rochie Mireasa Sirena Trena Lunga
Rochie Mireasa Sirena Trena Lunga
Rochie de Mireasa Aspen Milla Nova imaginea 1
Rochie de Mireasa Aspen Milla Nova

Evitați accesoriile în exces

Evitați excesele! Gândiți-vă bine ce bijuterii alegeți. Multe rochii mireasa sirena Timisoara din start sunt mai încărcate. Cred că e suficient să porți o rochie albă sau ivory clasică.

Toată lumea știe că tu ești mireasă, așa că nu abuza de dorința de a ieși atât de mult în evidență. Sunt domnișoare care au așteptat cu nerăbdare această zi, că sunt extrem de fericite și că vor să fie cât mai strălucitoare. Însă scopul nu este să fii cea mai împopoțonată, ci să faci pasul cel mare alături de partenerul tău.

Rochie de mireasa Arya by Milla Nova
Rochie de mireasa Arya by Milla Nova

Lasă un comentariu