Cele mai frumoase rochii de mireasa Timisoara

Cele mai frumoase rochii de mireasa Timisoara le veți găsi cu ajutorul acestui articol. Pentru fiecare mireasă, alegerea rochiei de mireasa reprezintă cea mai importantă parte a organizării unei nunți.

Desigur, căutând cele mai frumoase rochii de mireasa Timisoara, alegerea finală nu este o sarcină tocmai ușoară, de aceea fiecare mireasă trebuie sa fie foarte bine informată înainte de a porni în căutarea rochiei. Vă oferim o listă cu câțiva pași bine de urmat!

20200314 151954

Pentru cele mai frumoase rochii de mireasa Timisoara, începe căutările din timp

Cea mai bună, ușoară și rapidă modalitate de a găsi rochia de nuntă perfectă este să cauți din timp. Uită-te pe articolele noastre, vei obține inspirație și salvează-le pe cele care ți-au atras atenția.
Un sfat extrem de util este să salvezi separat diferitele modele.

Rochie de mireasa Timisoara alba, printesa, asimetrica
Rochie de mireasa Timisoara alba, printesa, asimetrica

Vor apărea costuri extra

Să presupunem că bugetul pentru rochie este 5000 de lei pentru rochia de mireasă.
Va trebui să iei în calcul și faptul că vor mai exista și cheltuieli legate de garderobă, precum: accesorii, pantofi, voal, bijuterii etc.

20200314 152637

Alege rochia în funcție de greutatea ta din prezent

Fii sinceră cu tine și nu alege o rochie de mireasă cu 3 numere mai mici doar pentru că te-ai decis să slăbești până la ziua cea mare. Miracolele nu apar ușor!

20200314 152650

Fii deschisă la alternative

Organizatorii de nunți spun că viitoarele mirese vin de multe ori hotărâte asupra unei anumite rochii de mireasă. Să zicem asupra unei rochii de mireasă prințesă, o încearcă, observă că nu le place sau nu le stă bine. Și ce credeți, pleacă la final fericite cu o rochie de mireasă sirenă.
Nu te opri din probat rochii la primul model care îți place. Încearcă cât mai multe modele în cât mai multe magazine. Cea care îți rămâne în minte, e aleasa ta. Așadar este foarte bine să cauți din timp.

20200314 152700

Alege rochia și în funcție de comoditate, nu doar după cum arată modelul

Fii conștientă că o vei purta o zi și o noapte. Este foarte important să te simți confortabil. Așa că înainte să o cumperi, testează-o din toate punctele de vedere: așează-te pe scaun să vezi cum se comportă și cum te simți cu ea, încearcă să te mergi prin spații mai înguste. Vei avea de umblat printre mese pentru a vorbi cu invitații, gândește-te că vei avea de mers la toaletă, verifică dacă ai loc pe ușă și dacă te descurci singură. Plus, cel mai important, să te gândești dacă poți să intri în mașină pentru a nu te face de râs în fața invitaților. Mai verifică dacă poți dansa cu ea toata noaptea fără să te împiedici de fiecare data sau să fie toată rochia călcată și murdărită.

20200314 152753

Să nu fie prea grea! Dacă are trenă să analizezi să aibă cel puțin un nasture de care să se prindă trena.
Să fii atentă și la sistemul de prindere al trenei.

20200314 152711

Dacă vei purta pantofi cu toc în ziua nunții, este recomandat să probezi rochia purtând pantofi care să aibă tocul de înălțimea tocului pantofilor de nuntă. Dacă ai cumparat deja pantofii, ia-i cu tine când probezi cele mai frumoase rochii de mireasa Timisoara.

20200314 152722

Dacă vei avea părul prins în coc în ziua nunții, prinde-l sus și când probezi rochia. Imaginea va fi mai bună – despre cum vei arăta în ziua nunții.

Fii cea mai frumoasă, să te simți bine și să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze.

20200314 152823

Lasă un comentariu