Ce ar trebui să știi despre rochii de mireasa Bucuresti

Nunta este unul dintre momentele cele mai frumoase din viață. Chiar dacă pregătirea ei nu este foarte ușoară, ziua respectivă trebuie să fie una memorabilă, atât pentru tine cât și pentru invitați. Si cum faci acest lucru? Cu carismă, voie bună, lejeritate și distracție.

Rochii de mireasa Bucuresti vă oferă avantajul miilor de modele de rochii. Vă plac rochiile de mireasă si de mici vă imaginați într-o rochie, parcă desprinsă dintr-o poveste. Povestea fiecărei femeie este unică.

20200116 000511
Rochie de mireasa midi

Rochii de mireasa Bucuresti în acest an

Tendințele în materie de rochii de mireasa 2020 se îndreaptă mai mult spre rochii de mireasa simple.
Despre rochii de mireasa printesa o să găsiți diverse păreri. Atunci când înălțimea nu te ajută, este indicat să optezi pentru niște cercuri mai mici. Pentru alungire nu uita că rochiile tip baby doll chiar asta fac. Alege să duci talia rochiei mai sus, astfel oferindu-ți un efect de alungire a siluetei.

Rochie de mireasa printesa
Rochie de mireasa printesa

Nu scoatem din schemă nici rochia de mireasa tip A line. Este o rochie senzuală, elegantă și cu o fustă ce urmează armonios linia corpului Fiindcă acest tip de rochie are rolul de a subția și chiar ajută și cu înălțimea. Dacă îți dorești să fie mai înfoiată fusta, poți rezolva cu niște tulle sau chiar cu cercuri mici.

Rochie de mireasa A-line
Rochie de mireasa A-line

Rochii de mireasa Bucuresti cu design clasic

Nu doar silueta este importantă, ci și materialul din care este realizată rochia, precum și accesoriile acesteia. Un material plin, greu, gros își va păstra forma. În schimb un material fin, subțire, va lua forma corpului tău. Daca silueta nu te ajută, mătasea, dantela și șifonul nu sunt pentru tine.

Pentru femeile care preferă simplitatea, care vor să aibă o apariție simplă, dar modernă, designerii propun aceste rochii inspirate din stilul minimalist al anilor ’90.

Aici facem referire la rochii drepte, boho, chiar imperiale – acel stil grecesc fin și elegant.

Rochie de mireasa imperiala
Rochie de mireasa imperiala
Rochie de mireasa
Rochie de mireasa boho

 

Rochii de mireasa preturi accesibile

Rochii de mireasa Bucuresti ieftine. De cele mai multe ori găsești rochii de mireasa ieftine care arată foarte bine, mai bine decât cele scumpe.

Nu spunem că rochiile de mireasă scumpe nu își merită prețul având în vedere calitatea materialelor folosite. Apoi, vorba aceea, nu îmbraci rochia de mireasă de multe ori.

Te-ai gândit la aceste aspecte? Intervalul de timp dintre ziua achiziției rochiei de mireasă și ziua nunții ar trebui să fie minim 4 luni, poate chiar 6.

Poți studia chiar și magazine online cum ar fi olx sau la jumate.ro. Găsești rochii de mireasa Bucuresti la preturi neașteptat de mici. După ce ai studiat revistele și ai vizitat târgurile de profil, ar trebui să ai o idee și despre buget. Dacă rochia dorită este ceva mai scumpă, poți începe deja să pui de-o parte.

Atenție! La costul rochiei se vor adăuga cheltuieli suplimentare, uneori chiar necunoscute: voalul, accesoriile, pantofii, eventualele modificări, serviciile de curățare profesională, dacă vrei să-ți păstrezi rochia după nuntă. Rochia va fi cu atât mai scumpă dacă are broderii manuale, pietre semiprețioase, cristale sau alte “bijuterii”.

il 794xN.1947784108 hat5
Rochie de mireasa tip printesa cu detalii prețioase
rBVaJFh1zwmADvEDAAJO803umy8440
Rochie de mireasa cu multa dantelă

Sfaturi utile

Când ai programată nunta? Vara, când e posibil sa fie caniculă, poți opta pentru rochii din materiale diafane, fără mâneci, pantofi decupați sau chiar sandale. Toamna, când e posibil să fie frig și ploaie, poți să optezi pentru materiale pline, rochii de mireasa cu mâneci, încălțări adecvate.

rBVaVl0AsS2AJ9EhAAFfnFMRgAA912
Rochie de mireasa, ușoară si subțire pentru vară

Cum te face să te simți rochia în care ești îmbrăcată? Te simți frumoasă, simți că ești în povestea ta? Te simți confortabil? Chiar daca se potrivește tuturor criteriilor tale, dacă ai impresia că te strânge, că nu te poți mișca sau că nu poți respira, renunță la rochia respectivă. Vei sta îmbrăcată o noapte întreagă în acea rochie. Vrei să vezi zâmbete în pozele de la nunta ta!

Un lucru e clar : nu te vei simți în nici o rochie de mireasă ca în cele mai confortabile pijamale. Dar tot trebuie să te poți mișca. Vei dansa, vei sta așezată, vei socializa cu invitații și da, vei merge și la toaletă. Asigură-te că poți face toate aceste lucruri îmbrăcată în rochia de mireasă preferată.

rBVaVlwPZdSAOPU9AACJQZMyQpI728
Rochie de mireasa scurta asimetrică

Achiziționează rochia doar daca ești 100% sigură că aceea este rochia mult dorită. Dacă ai și cea mai mică îndoială, renunță să o cumperi.
Privește pozele, calmează emoțiile și ia decizia într-o stare deplină de relaxare.

Lasă un comentariu